1ste avond Taipei & 2de dagje Taipei - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Suzanne&Irene - WaarBenJij.nu 1ste avond Taipei & 2de dagje Taipei - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Suzanne&Irene - WaarBenJij.nu

1ste avond Taipei & 2de dagje Taipei

Door: Suuz&Irene

Blijf op de hoogte en volg Suzanne&Irene

02 Juni 2006 | Taiwan, Taipei

Haay allemaal!!

allereerste: SUPER LIEF DAT JULLIE ONS HELEMAAL VOLGEN!! EN DE BERICHTJES! echt geweldig!!!!

We beginnen met de eerste echte avond in Taipei op de Taipei 101,
Damnnnn wat is dat mooi met die lichtjes!! helemaal groen was hij! Echt super gaaf om te zien, weer zijn we helemaal naar boven geweest om de stad Taipei in de het donker te zien! dat is gewoon net een kermis! zoeveel lichtjes en kleuren heb je nog niet bij elkaar gezien! fantastisch! we konden er wel uren naar blijven kijken! en konden dan ook moeilijk afscheid nemen;)

Vervolgens zijn we wel vroeg naar bed gegaan deze avond, omdat vandaag om half 5 ons wekkertje afging, snel douchen en aankleden want om 6 uur werden we opgehaald met de taxi om naar het vliegveld(domestic(binnenlands) te gaan. daar stapten we in een mini vlietuigje naar Haulien om daar naar de Taroko Gorge te gaan. het was een half uurtje vliegen dus dat stelden voor ons helemaal niets meer voor! We werden daar opgewacht door onze gids SU en we gingen per bus richting de Taroko Gorge.

Dat is een MEGA GROTE Kloof met aan weerszijde stijle wanden van ongeveer 500 tot 1000 meter (zie foto) de kloof is 19km lang en hier vind je diverse tempels en pagodes. de stenen daar halen ze marmer uit, we zijn ook naar een marmer fabriek gegaan. (kijk mam daar was ons aanrecht!)

Wat een fantastische en indrukwekkend gezicht! het is zo mooi, dat je het bijna niet kunt beschrijven laat staan op de foto krijgen!!!! We zaten in een bus met wat amerikanen en japanners. onze gids die sprak engels, t enige wat hij zei was: OK EVERYBODY. we werde er gek van,, we zijn maar gestopt met telle, maar zo ongeveer 86 keer! het is nie te geloven. we kwamen niet meer bij vant lache!! Helaas heeft t vandaag wel een beetje geregend, maar dat is juist heel gaaf in de Taroko Gorge! dat heeft iets mystieks!

Na deze vermoeide en intensieve dag zijn we weer per vliegtuig naar Taipei terug gevlogen. dat is inmiddels onze 4de vlucht van deze reis geweest! we hebben er nog maar 6 te gaan;)!

Vanavond zijn we weer naar de Taipei 101 geweest, wat een verassing he! maar we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen het is gewoon onvoorstelbaar mooi!!!!!!!!!! de kleur veranderd iedere dag vandaag was hij BLAUW!!!!!

Nu zitten we in het internetcafe en we zijn nog een paar uurtjes verwijderd van Palau!
We weten niet of we daar de site kunnen bijhouden...als we de mogelijkheid hebben en de internetverbinding is nog redelijk snel zullen wij jullie zeker op de hoogte houden met nieuwe avonturen en prachtige foto's!

Deze reis is nu al onvergetelijk!!!!!!!!!!!!!!!

Liefs,

Ons drietjes.....

• 02 Juni 2006 - 14:29

Neef Steef:

Hey Luitjes!!
    Wat geweldig om jullie verhalen te lezen!! echt toppie!! Geniet er van en veel plezier!
    Ben erg benieuwd naar alle fotos ;)

• 02 Juni 2006 - 14:46

He reizigers,
    Ik zie net dat er in de hoofdstad van Palau een internetcafe is genaamd Cafe@palau. wie weet bestaat het nog en kunnen jullie daar foto's uploaden! zou leuk zijn als wij die mooie fotos van Palau allemaal alvast kunnen aanschouwen.

• 02 Juni 2006 - 14:49

Ons Drietjes:

OPROEP!!!!

WIE WIL ONS FOTORUIMTE GEVEN????

Op deze site kun je dat zo doen namelijk! we zitten bijna aan ons limiet!!

alvast bedankt!

liefs ons drietjes!

• 02 Juni 2006 - 14:48

JeeWee:

Hee schatten

leuk om te lezen allemaal. Volgens mij zijn jullie op dit moment nog bezig met het uploaden van de fotos :-)

Ben heel benieuwd! Veel plezier daar

• 02 Juni 2006 - 14:51

De 3 Droomreizigers:

BEDANKT ELINE! JE BENT GEWELDIG! we gaan gelijk opzoek daar!! en we zullen jullie op de hoogte houden!!

liefs van ons

• 02 Juni 2006 - 14:50

• 02 Juni 2006 - 14:50

• 02 Juni 2006 - 14:53

3 Droomreizigers:):

JE BENT ECHT EEN SCHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Knuffel van ons!

• 02 Juni 2006 - 15:02

• 02 Juni 2006 - 15:02

• 02 Juni 2006 - 15:07

3 Droomreizigers:):

JE BENT ECHT EEN SCHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Knuffel van ons!

• 02 Juni 2006 - 15:16

Mam:

Hee lievers,
    Wat een geweldig verhaal is dit weer,heerlijk om te lezen.Ik hoop dat het lukt om een internet verbinding te vinden waar jullie de site bij kunnen werken,zou erg gaaf zijn!!!Ik wacht met spanning de foto's af.
    Dikke kus Mam

• 02 Juni 2006 - 15:18

Mam:

Yes daar zijn ze 'k ga gauw kijken

• 02 Juni 2006 - 15:34

Ettolraster:

oooh ik haat jullie echt, het is echt zoo mooi daar!!!!!!!!!!!! ikke wil ooook!!!!

• 02 Juni 2006 - 15:41

• 02 Juni 2006 - 15:42

Ferry:

Hey suuz en ireen!

wat ontzettend mooi zeg die gorge. nu staat taiwan ook op mijn lijstje :-)

ook gaaf dat we via de site jullie kunnen volgen! en nee, we zijn nog niet jaloers (wel dus)

• 02 Juni 2006 - 16:04

Ferry:

ja kan je fotos op mijn server neer zetten als je wilt, ruimte zat.

instructies in je hotmail suuz!

• 02 Juni 2006 - 16:51

Gerola:

Heej!!
    Wat een fantastische verhalen! geniet er van!! xxxjes

• 03 Juni 2006 - 20:55

Richard Van Laar:

Haay nichie, vermaak je je een beetje dat zal wel zkkr...??:) Ik zie je op de 10e en nog gefeliciteerd met je broertje. Kusz Rich

• 04 Juni 2006 - 08:02

Daantje:

jaja.eindelijk ook een berichtje van mij!! Meiden en heer het ziet er fantastisch,grandioos en onvergetelijk mooi uit!! Geniet er van. Ben heel benieuwd naar de rest van de foto's en de verhalen die daarbij horen! Dikke kus

• 04 Juni 2006 - 08:56

Linda:

alohaaa mensjes! hoe gaat het daar:)! vast goed..veel mensen vragen naar je op de kaas sjanie!dus ik heb (degene die dat snappen;)) deze internet site ook gegeven!! zie je zowiezo zondag,en nog gefeliciteerd met ferr!kuskuskus lin